Eladó Téglalakás, Zamárdi

#166500188

Eladó Téglalakás

54 millió Ft

Zamárdi
Alapterület:
50 m2
Szobák száma:
nincs megadva
Állapot:
nincs megadva
Építési mód:
Tégla
Azonnal költözhető
Nagy strandnál

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése

Zamárdiban vizparton lakások eladók

Az Aquamarin Társasház a Balaton déli partján, Zamárdiban helyezkedik el közvetlenül a szabad strand mellett. A 827 m2 alapterületű telken lévő 31 lakásos Társasház kivitelezése befejeződött, és rendelkezik jogerős használatbavételi engedéllyel.

 

Az Társasház 4 szintes, a földszinten 11 db, az I. emeleten 11 db, a II. emeleten 6 db, a III. emeleten pedig 3 db lakás található, így összesen 31 db lakás készült el. A 31 lakásból 21 db lakás áll nappaliból és egy hálószobából, és 10 db rendelkezik nappalival és két hálószobával. Mindegyik földszinti és I. emeleti lakáshoz tartozik egy erkély, a II. emeleti és III. emeleti lakásokhoz pedig nagyméretű, 20-60 m2-es panorámás terasz került kialakításra. Továbbá, a III. emeleten egy 64 m2-es, közös panorámás napozóterasz is az apartman tulajdonosok rendelkezésére áll.  

 

Az Aquamarin Társasház egész évben lakható, mivel fűtő-hűtő épületgépészeti berendezéssel van felszerelve. Az apartman tulajdonosoknak így lehetősége van arra, hogy egész évben kellemes, zöld környezetben, a vízparton fel tudjanak töltődni, és ki tudjanak kapcsolódni családjukkal együtt.

 

31 db lakás, 4 szintes társasház (fsz+3 emelet)

A Lakások alapterülete: 38 m2 - 86 m2

 

Helyiségek: előszoba, amerikai konyhás nappali,  1 vagy 2 szoba a lakás méretétől függően, fürdőszoba, erkély (a 2. és 3. emeleten 20-60 m2-es panorámás terasz)

 

Magas műszaki színvonalú, épületgépészeti berendezés: DAIKIN ALTERMA levegős hőszivattyú. A lakások fűtését-hűtését és melegvíz ellátását a Daikin levegős hőszivattyú biztosítja gázüzemű kazán rásegítésével. A lakások fűtése-hűtése a mennyezeten keresztül történik. Az előszobákban és a fürdőszobákban padlófűtés van beépítve.

Az épületben található lift és video-s kaputelefon.

 

Az átadás megtörtént, a társasházi lakás akár AZONNAL KÖLTÖZHETŐ és egész évben lakható!

 

Árak és bővebb információ telefonon!

 

 

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Nyaraló
Családi ház
Téglalakás
Sorház
Üzlethelyiség
Ikerház